H κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου που κτύπησαν ληστές στο κέντρο της Λευκωσίας

H κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου που κτύπησαν ληστές στο κέντρο της Λευκωσίας

Μέρα – μεσημέρι δύο άντρες επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο άντρα στο κέντρο της Λευκωσίας με σκοπό τη ληστεία, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο 73χρονος άντρας που δέχθηκε την επίθεση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας είναι καλά στην υγεία του και απελύθει.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, της Πέμπτης 7/2  κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κασσιανού στην παλιά Λευκωσία όταν δύο άγνωστοι, πιθανόν αλλοδαποί, φέρονται να κτύπησαν και να απέσπασαν δια της βίας χρηματικό ποσό από τον άτυχο ηλικιωμένο που κινείτο πεζός.

Ο 73χρονος είχε μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Διάγγελμα ΠτΔ: «Πρώτιστο μέλημά μας είναι η ασφάλεια σας» - Τι ανακοίνωσε για πολίτες και επαναπατρισμούς - Βίντεο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθύνθηκε σήμερα στους πολίτες με διάγγελμα σχετικά με την πρωτοφανή κρίση στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE