Στον «αέρα» οι αυριανοί αγώνες! Έκτακτη συνεδρία των διαιτητών μετά την έκρηξη βόμβας

Στον «αέρα» οι αυριανοί αγώνες! Έκτακτη συνεδρία των διαιτητών μετά την έκρηξη βόμβας

Αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους διαιτητές μετά την έκρηξη βόμβας τύπου υδροσωλήνα στο αυτοκίνητο του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.

Η νέα βομβιστική επίθεση σε βάρος διαιτητή έρχεται να «ταράξει» εκ νέου τα νερά στο χώρο του ποδοσφαίρου και αναμένονται δραστικά μέτρα. Από πλευράς των διαιτητών, ενδέχεται να γίνει έκτακτη συνεδρία εντός της ημέρας και θα παρθούν μέτρα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσουν αποχή από τους αυριανούς αγώνες, με τους οποίους θα ολοκληρωνόταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του κύριου Βασίλη Δημητρίου. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και συνεχίζονται οι έρευνες.

Η κατάσταση πάει να ξεφύγει και ο κόσμος του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι ανάστατος.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες με την ιστοσελίδα μας να σας κρατάει ενήμερους. Αντίδραση αναμένεται από ομάδες, παράγοντες αλλά και επίσημη τοποθέτηση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE