Άγνωστοι ανήρτησαν φωτογραφίες γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας σε site γνωριμιών – VIDEO

Άγνωστοι ανήρτησαν φωτογραφίες γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας σε site γνωριμιών – VIDEO

Σε μπελάδες μπήκε πρόσφατα η γνωστή Ελληνίδα, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στο Πρωινό.

Όπως εξήγησε, φωτογραφίες της έχουν αναρτηθεί σε site γνωριμιών, εννοείται εν αγνοία της και παρά τη θέλησή της, όπου εμφανίζεται ως Ρωσίδα ετών 39. Η παρουσιάστρια έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Ποια πολύ γνωστή παρουσιάστρια εντάχθηκε παρά τη θέλησή της, την έβαλαν δηλαδή, σε site γνωριμιών με κανονικό προφίλ με τις φωτογραφίες της. Εκείνη θορυβήθηκε, πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ευτυχώς κατέβηκε η συγκεκριμένη ανάρτηση;» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για να κάνει την αποκάλυψη στη συνέχεια: «Η παρουσιάστρια είναι η Κατερίνα Ζαρίφη και την παρουσίασαν με τις φωτογραφίες της. Ετών 39 από την Ρωσία και δεν της αρέσει να πίνει και να καπνίζει. Να ξέρετε ότι είχε πάρα πολλές κρούσεις, την ήθελαν πολλοί».

ΑΠΟ iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE