ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την ΚΑΡΤΑ φιλάθλου μέχρι το ΘΕΜΑ Ουζόχο και την ΑΥΞΗΣΗ ομάδων στο πρωτάθλημα!

Από την ΚΑΡΤΑ φιλάθλου μέχρι το ΘΕΜΑ Ουζόχο και την ΑΥΞΗΣΗ ομάδων στο πρωτάθλημα!

Η ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019 βρίσκεται σε εξέλιξη ωστόσο πολλά είναι τα γεγονότα που ήδη την σημάδεψαν.

Ας πιάσουμε τα πράγματα ένα προς ένα. Αρχικά είχαμε το πολύκροτο θέμα της κάρτας φιλάθλου που απασχόλησε και απασχολεί ακόμη την κοινή γνώμη και τους αρμόδιους φορείς. Συσκέψεις επί συσκέψεων και συζητήσεις συνθέτουν το σκηνικό της όλης υπόθεσης όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Στη συνέχεια ήταν το θέμα της ένστασης της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα κόντρα στην Πάφο για αντικανονική συμμετοχή του νεαρού Ζαντή. Απασχόλησε για λίγο καιρό τα ΜΜΕ και τον κόσμο, τελικά οι κιτρινοπράσινοι δικαιώθηκαν και πήραν τους τρεις βαθμούς με την Πάφο ως γνωστό να δέχεται το -6.

Έλα όμως που δεν σταματήσαμε εκεί! Έχουμε τώρα την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο. Φαίνεται από την πρώτη στιγμή πως η υπόθεση αυτή θα απασχολεί καιρό την κοινή γνώμη και τους αρμόδιους, ήδη είναι το πρώτο θέμα της επικαιρότητας εδώ και μέρες. Πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα για το οποίο άρχισαν οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας.

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και το θέμα με την ενδεχόμενη αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή (δείτε ΕΔΩ) ετοιμάζουν αίτηση για να αυξηθούν τα σωματεία που θα παίζουν στα μεγάλα σαλόνια από την χρονιά 2019-2020.

Ευχή όλων μας είναι το πρωτάθλημα να τελειώσει χωρίς παρατράγουδα, ο καλύτερος να το κατακτήσει και να δούμε παιχνίδια που χαίρεται το μάτι σου να τα βλέπεις!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top