ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή επιχειρηματίας – Ένοχος για άσεμνη επίθεση σε 16χρονη

Σε άμεση φυλάκιση δύο μηνών, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, την Πέμπτη (7/2), επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης Κολεγίου στην πρωτεύουσα για άσεμνη και κοινή επίθεση εναντίον 16χρονης.

Στις 20 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, o ιδιοκτήτης κολεγίου άρπαξε από το μάγουλο την 16χρονη μαθήτρια και προσπάθησε να την φυλήσει.

Η ανήλικη, η οποία φοιτούσε στο κολέγιο που διατηρούσε ο κατηγορούμενος, ανάφερε το περιστατικό σε φιλικό της πρόσωπο και στην συνέχεια στην οικογένειά της, μετά από προτροπή.

Μετά, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και η υπόθεση καταχωρήθηκε στο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος αρνείτο ενοχή.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών στον επιχειρηματία, για την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE