Survivor: Επί τάπητος οι αλλαγές με εισβολείς στο reality

Survivor: Επί τάπητος οι αλλαγές με εισβολείς στο reality

Τα σενάρια για το ριάλιτι επιβίωσης δίνουν και παίρνουν, όμως η αλήθεια είναι ότι στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές!

Η πρώτη αλλαγή μάλιστα θα γίνει άμεσα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ethnos επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα αναμενόμενα ούτε και στο τουρκικό Survivor, έχει βάλει σε σκέψεις την παραγωγή για το τι πρέπει να αλλάξει στο ριάλιτι. Τα σενάρια είναι πολλά, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν αλλαγές.


Ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να ενεργοποιήσει το Plan A, σύμφωνα με το οποίο κάποιοι Διάσημοι θα μπουν στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να «σηκώσουν» τα νούμερα και δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική αλλαγή!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE