ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Επιτέθηκαν σε 27χρονο οι νεαροί – Τους «έστειλε» στο κελί η πράξη τους

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 07/02 το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 24 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το πιο πάνω αδίκημα.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε γύρω στις 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης 6/2/2019 στην Αστυνομία από 27χρονο ότι, γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης 5ης Φεβρουαρίου, 2019, ενώ περπατούσε σε δρόμο στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα.

Ο 27χρονος εξετάστηκε από γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ερυθρότητες στα πλευρά και στην πλάτη.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE