ΛΑΡΝΑΚΑ: Λείπει 17χρονη από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λείπει 17χρονη από τον χώρο διαμονής της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στη Λάρνακα η ΜΟΝΑ JABIRI, από τη Σομαλία, ηλικίας 17 ετών.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και κατά το χρόνο της εξαφάνισής της φορούσε φόρμες σκούρου χρώματος και σκουφάκι και σακάκι σκούρου μπλε χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.