Γκόμεθ: «Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Γκόμεθ: «Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, αλλά…»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής έλαβε ο Jordi Gomez.

Λαμβάνοντας το βραβείο Stoiximan Top Goal, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας δήλωσε τα ακόλουθα στον ΠΑ.Σ.Π.:

Συγχαρητήρια, πέτυχες ένα από τα γκολ της χρονιάς!

«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, και τον κόσμο που ψήφισε. Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα να σκοράρω απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όμως τον αγώνα. Πάντα νιώθεις όμορφα όταν σκοράρεις, η χαρά όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν είναι σε ένα ντέρμπι».

Πες μας λίγα λόγια για το γκολ.

«Για να είμαι ειλικρινής πίεσα κι έκλεψα την μπάλα από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή χωρίς να έχω στο μυαλό μου το σουτ. Με το που πήρα την μπάλα είδα τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας έτσι αμέσως σούταρα κι ευτυχώς είχα τη τύχη να σκοράρω. Ήταν απίστευτο συναίσθημα λόγω και του ότι είχα κάνει το 1-0».

Πως είναι η πρώτη σου χρονιά στη Κύπρο;

«Απολαμβάνω τη παρουσία μου εδώ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το επίπεδο υψηλό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές αξίας και είμαι σε μια ομάδα πλήρως επαγγελματική. Είμαι χαρούμενος για αυτό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.