Στην Αγία Πετρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Αγία Πετρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει την επίσημη επίσκεψη του στη Ρωσία με επαφές στην Αγία Πετρούπολη. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έφθασε χθες βράδυ στην Αγία Πετρούπολη από τη Μόσχα.

Κατά την άφιξη του στην πόλη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης Evgeny Grogorıev.

Σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επισκεφθεί το Μουσείο Ερμιτάζ και στη συνέχεια θα μεταβεί στην έδρα της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, το Παλάτι Σμόλνι, όπου και θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Αντικυβερνήτη της πόλης Alexander Govorunov.

To βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του έχουν προσκληθεί στο Θέατρο Μαρίνσκι για να παρακολουθήσουν την Όπερα «Φάουστ».

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνοδεύεται από τη σύζυγο του Αντρη Αναστασιάδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Πρέσβη της Δημοκρατίας στη Ρωσία Γιώργο Κασουλίδη και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο αύριο, 28 Φεβρουαρίου, το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE