Αποκαλύψεις στο ΡΙΚ για το «Replay» - Με κορύφωση το τραγούδι της Τάμτα στην Eurovision 2019 - VIDEO
08.02.2019 - 16:28
Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής για την Eurovision 2019, Εύη Παπαμιχαήλ, μίλησε στο ΡΙΚ και έκανε αποκαλύψεις για το τραγούδι της Τάμτα.
H Τάμτα έδωσε στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα την πρώτη συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη, 7/2.
Ο διευθυντής του ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι το τραγούδι θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στις 5 Μαρτίου, με την ταυτόχρονη προβολή του videoclip υπό τον τίτλο «Replay».
Η τραγουδίστρια είπε ότι δεν είναι δεδομένο ότι θα χορέψει, αλλά σε κάτι τύπου Euphoria, πιο θεατρικό.
Η Εύη Παπαμιχαήλ, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής για την Eurovision 2019 μίλησε στην εκπομπή της Ελπίδας Ιακωβίδου στο ΡΙΚ την Παρασκευή, 8/2 και προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με το τραγούδι, αλλά και την εμφάνιση της Τάμτα επί σκηνής.
Πρόκειται για ένα pop και μοντέρνο τραγούδι, δυναμικό και σύγχρονο, με κορύφωση. Πάνω στην σκηνή θα είναι έξι άτομα, που είναι ο maximum αριθμός ατόμων και ο σκοπός της κυπριακής αποστολής είναι να δώσει επί σκηνής κάτι μοναδικό.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί στο 02:35':
Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.