Απίστευτο! Έκλεισε με συμβόλαιο… 100 ευρώ τον μήνα

Απίστευτο! Έκλεισε με συμβόλαιο… 100 ευρώ τον μήνα

Ο Μπλασζικόφσκι είναι επίσημα παίκτης της Βίσλα με συμβόλαιο… 100 ευρώ τον μήνα, ενώ τα έσοδα του θα πηγαίνουν στα ορφανοτροφεία.

Ο Μπλασζικόφσκι λατρεύει τη Βίσλα κι από χθες είναι επίσημα παίκτης του συλλόγου. Επειτα τη δωρεά των 300.000 ευρώ (για να πληρωθεί μέρος συμβολαίων), αλλά και άλλες χορηγίες, η ομάδα της Κρακοβίας αρχίζει να ανακάμπτει, πήρε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και την ευκαιρία να προβεί σε μεταγραφές.

Ο Πολωνός άσος που αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με τη Βόλφσμπουργκ υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών και ο μισθός του θα αγγίζει τα… 100 ευρώ, το μικρότερο δυνατό ποσό που επιτρέπει η Ομοσπονδίας της Πολωνίας. Μάλιστα, όλα τα έσοδα του (και απο χορηγίες) θα πηγαίνουν σε ορφανοτροφεία, ώστε τα παιδιά να παρακολουθούν δωρεάν τα ματς της Βίσλα.

Μπλασζικόφσκι: Με... 100 ευρώ στη Βίσλα!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE