Τραγωδία – Φλαμένγκο: 15χρονος τερματοφύλακας ο πρώτος νεκρός που αναγνωρίστηκε

Τραγωδία – Φλαμένγκο: 15χρονος τερματοφύλακας ο πρώτος νεκρός που αναγνωρίστηκε

Ο 15χρονος τερματοφύλακας, Κριστιάν Εσμέριο αναγνωρίστηκε ως το πρώτο θύμα της φονικής πυρκαγιάς που έκαψε το προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο τα ξημερώματα στο Ρίο.

Ο πρώτος από τους 10 νεκρούς που άφησε πίσω της η τραγωδία στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο είναι ο 15χρονος τερματοφύλακας, Κριστιάν Εσμέριο.

Τα βραζιλιάνικα μίντια αναφέρουν πως ο διεθνής κίπερ αναγνωρίστηκε σημειώνοντας παράλληλα πως ο αθλητής ήταν από τους πλέον ταλαντούχους της χώρας.

Υπενθυμίζουμε πως πέρα των 10 που χάθηκαν υπάρχουν άλλοι δύο βαριά τραυματίες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάτι νεότερο για την πορεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, στη Βραζιλία είχε κυκλοφορήσει ένα video με τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE