Στη Λακατάμια η ακριβότερη κατοικία που πουλά η Ελληνική Τράπεζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη Λακατάμια η ακριβότερη κατοικία που πουλά η Ελληνική Τράπεζα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεκάδες είναι οι κατοικίες που είτε βρέθηκαν προς πώληση, είτε σε δημοπρασίες από την ΑPS η οποία διαχειρίζεται την πώληση ακινήτων που κατέχει η Ελληνική Τράπεζα.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Πιο συγκεκριμένα, 56 κατοικίες διατίθενται προς πώληση στην ιστοσελίδα της APS, με την ακριβότερη από αυτές να βρίσκεται στη Λακατάμια και τις φθηνότερες σε κοινότητες της επαρχίας Λεμεσού.

Οκτώ υπνοδωματίων η ακριβότερη έπαυλη

Η ακριβότερη κατοικία που βρίσκεται στον Δήμο Λακατάμιας μπορεί να μην αναγράφει τιμή, ωστόσο, φιγουράρει ως η ακριβότερη στην ιστοσελίδα της APS.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.