Χωρίς τρεις αλλά με Παπαδόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για Τούμπα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χωρίς τρεις αλλά με Παπαδόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για Τούμπα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ομάρ, Μεριά και Σολδάνο. Με Αβραάμ Παπαδόπουλο στην Τούμπα.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ ήταν δεδομένο πως δεν προλάβαινε το ματς της Τούμπας, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να μην πάρει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τους Φράνκο Σολδάνο και Μεριά.

Πάντως, ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή τον νεοφερμένο και ταυτόχρονα παλιό στον Ολυμπιακό, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει στην επιθετική τακτική.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη:

Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

ΠτΔ στο Associated Press: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αν δεχθούμε επίθεση» - Ζητά οδικό χάρτη για περίπτωση πολέμου σε κράτος-μέλος της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να προχωρήσουν άμεσα στη σύνταξη ενός επιχειρησιακού σχεδίου για την ενεργοποίηση της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής.

BEST OF TOTHEMAONLINE