«Η βρωμιά εδώ είναι» - Ανακοίνωση Ερμή

«Η βρωμιά εδώ είναι» - Ανακοίνωση Ερμή

Ο Ερμής Αραδίππου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:

Με αφορμή την νέα βομβιστική επίθεση εναντίον του διαιτητή κ. Βασίλη Δημητρίου ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και σύσσωμος ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ καταδικάζουν την ειδεχθή αυτή πράξη άλλα και κάθε τρομοκρατική ενέργεια που γίνεται εναντίον οποιουδήποτε εμπλέκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε αυτός είναι διαιτητής είτε αυτός είναι σωματειακός παράγοντας ή έχει οπουδήποτε άλλη ιδιότητα και ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Πάμπολλες φορές το ποδόσφαιρο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και πάμπολλες φορές έτυχε διερεύνησης. Διερευνούμε και διερευνούμε το ποδόσφαιρο και ψάχνουμε να βρούμε την «βρωμιά». Η βρωμιά εδώ είναι, εδώ ευρίσκεται. Οι τραμπουκισμοί, οι εκφοβισμοί και οι οποιεσδήποτε τρομοκρατικές πράξεις. Αυτές τις ειδεχθείς πράξεις πρέπει να διερευνήσει η αστυνομία. Να σταματήσουν τα ευχολόγια και να γίνουν πράξεις. Να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι.

Το σωματείο μας τάσσεται υπέρ του κ. Δημητρίου και εκφράζει την συμπάθεια και συμπαράσταση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE