Επεισόδια μεταξύ Κίτρινων Γιλέκων και Αστυνομίας στο Παρίσι

Επεισόδια μεταξύ Κίτρινων Γιλέκων και Αστυνομίας στο Παρίσι

Τα πρώτα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ των διαδηλωτών των λεγόμενων "κίτρινων γιλέκων" και αστυνομικών δυνάμεων στο Παρίσι, καθώς οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις συνεχίζονται για 13ο Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.


Αρκετές ώρες μετά την έναρξη των σημερινών διαδηλώσεων στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα) οι πρώτες συγκρούσεις μεταξύ των αστυνομικών και των διαδηλωτών έγιναν κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης (Παλάτι των Βουρβόνων), σύμφωνα με το France Info.

Μετά την χρήση δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις στην διάρκεια των ταραχών, οι διαδηλωτές συνέχισαν την πορεία τους προς την Γερουσία (Παλάτι του Λουξεμβούργου).   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.