Δεν ΠΕΡΝΑ από το ΜΥΑΛΟ τους!

Δεν ΠΕΡΝΑ από το ΜΥΑΛΟ τους!

Η Ομόνοια υποδέχεται την Δόξα (10/2) για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να έρθουν πιο κοντά στο πολυπόθητο 6ο σκαλοπάτι και να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του σημερινού (9/2) ντέρμπι που έγινε ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση.

Το ξέρουν καλά στο τριφύλλι πως η Δόξα δεν είναι τυχαία ομάδα, έχει ποιότητα και μπορεί να σου κάνει την ζημιά ανά πάσα στιγμή. Ο Αναστασίου σαφώς και θα τόνισε στους ποδοσφαιριστές του τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και με τον κόσμο στο πλευρό της θα θελήσει να επιβάλει τον ρυθμό της η ομάδα του.

Σενάριο απώλειας δεν περνά από το νου κανενός στο Ομονοιάτικο οικοδόμημα και κρίνεται πολύ σημαντική η τελική έκβαση της αναμέτρησης για την μάχη που κάνει η ομάδα να μπει στην πρώτη εξάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς

Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη συμφωνία Ισραήλ και Χαμάς

Σε ισχύ τέθηκε η κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός. Στο πλαίσιο της συμφωνίας Ισραήλ - Χαμάς, τα στρατεύματα είχαν αναδιαταχθεί στην συμφωνηθείσα αρχική γραμμή αποχώρησης, αφού το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε τη συμφωνία χθες το βράδυ.