Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι στο Survivor - BINTEO

Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι στο Survivor -  BINTEO

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο αγώνισμα του Survivor το Σάββατο (09/02).

Έλληνες και Τούρκοι πιάστηκαν στα χέρια μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και του Hikmet Tugsuz.

Ο Σπύρος Γουρδούπης πήρε τη νίκη και ο Βασίλης Σίμος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Μπροστά του, όμως, βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει, ίσως άθελά του.

Ο Τούρκος παίκτης έγινε έξαλλος και ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη της ελληνικής ομάδας. Μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει τον Σίμο μπροστά σε όλους και κάπου εκεί παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς επικράτησε αναστάτωση για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα διεκόπη και ο αγώνας, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι τα βίντεο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Acun Ilicali.

Οι δύο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις στους δύο παρουσιαστές και αμέσως έδωσαν και τα χέρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE