Πιάστηκαν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι στο Survivor - BINTEO
10.02.2019 - 13:18
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στο αγώνισμα του Survivor το Σάββατο (09/02).
Έλληνες και Τούρκοι πιάστηκαν στα χέρια μετά από παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Βασίλη Σίμου και του Hikmet Tugsuz.
Ο Σπύρος Γουρδούπης πήρε τη νίκη και ο Βασίλης Σίμος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Μπροστά του, όμως, βρισκόταν ο Hikmet, με αποτέλεσμα ο Βασίλης να τον σπρώξει, ίσως άθελά του.
Ο Τούρκος παίκτης έγινε έξαλλος και ζήτησε τον λόγο από τον παίκτη της ελληνικής ομάδας. Μάλιστα, δεν δίστασε να σπρώξει τον Σίμο μπροστά σε όλους και κάπου εκεί παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς επικράτησε αναστάτωση για αρκετά δευτερόλεπτα.
Αμέσως μπήκαν όλοι στη μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μάλιστα διεκόπη και ο αγώνας, προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι τα βίντεο, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Acun Ilicali.
Οι δύο παίκτες έδωσαν εξηγήσεις στους δύο παρουσιαστές και αμέσως έδωσαν και τα χέρια.
Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.