Κύπρια καλλονή η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Νατσάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια καλλονή η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Νατσάκου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης μετά από τον χωρισμό του με την Μαρίνα Βεάζογλου που είχε γνωρίσει στο Power of Love, φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στα μάτια Κύπριας καλλονής.

Ο λόγος για την Παντελίτσα Παντελή, η οποία ανάρτησε και φωτογραφία έχοντας στην αγκαλιά της τον Αλέξανδρο σε μια αρκετά τρυφερή στιγμή των δυό τους. Με μια ματιά στο προφίλ της Παντελίτσας δεν δύσκολο να καταλάβουμε πως οι δύο τους εκτός από την αγάπη τους για τα τατουάζ, έχουν και κοινά ενδιαφέροντα, με τα καλογυμνασμένα σώματα τους να το αποδεικνύουν.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE