ΗΠΑ: Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για την αποφυγή ενός δεύτερου shutdown

ΗΠΑ: Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για την αποφυγή ενός δεύτερου shutdown

Αδιέξοδο δίχως τέλος στις ΗΠΑ όσον αφορά το shutdown των ομοσπονδιακών υπηρεσιών παρατείνοντας την αγωνία 800 χιλιάδων δημόσιων υπαλλήλων. 


Όπως δήλωσε την Κυριακή 10/2 ένας γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, οι δικομματικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στο Κογκρέσο για τα θέματα συνοριακής ασφάλειας, ώστε να αποτραπεί ένα δεύτερο shutdown κατέρρευσαν από διαφωνίες για τα ζητήματα γύρω από τις πολιτικές κράτησης των μεταναστών.

“Οι συνομιλίες βρίσκονται τώρα σε αδιέξοδο,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Ρίτσαρντ Σέλμπι στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox και στην εκπομπή Fox News Sunday. Το διαπραγματευτικό αδιέξοδο προκλήθηκε μετά από διαφωνία στα ζητήματα κράτησης των μεταναστών.

Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματευτές "θα επιστρέψουν σύντομα στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE