Απρόοπτο στο Ομόνοια-Δόξα και ΑΛΛΑΓΗ… πριν την έναρξη!

Απρόοπτο στο Ομόνοια-Δόξα και ΑΛΛΑΓΗ… πριν την έναρξη!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Πρόβλημα και για την Ομόνοια προέκυψε από τα πρώτα λεπτά.

Ο έμπειρος μέσος της Δόξας ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και έτσι ο Λούκας Χατζηλούκας αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας με τον Βασίλη Παπαφώτη να παίρνει την θέση του.

Από την άλλη ο Λόρα τραυματίστηκε στο 6ο λεπτό και αντικαταστάθηκε στο 12ο από τον Γκαφούρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE