Τουλάχιστον 18 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν από επιθέσεις των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 18 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν από επιθέσεις των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 18 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν από επιθέσεις των Ταλιμπάν στην βόρεια επαρχία Σαρ-ι Πουλ, αλλά και στη νότια επαρχία Φαράχ, κατά τις τελευταίες 48 ώρες σύμφωνα με δηλώσεις τοπικών αξιωματούχων.

 
Τουλάχιστον τρεις Αφγανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν μετά από επίθεση που έκαναν οι Ταλιμπάν σε στρατιωτικό σημείο ελέγχου στην πόλη Σαρ-ι Πουλ, που είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Η επίθεση αυτή, έγινε χθες το απόγευμα.
 
Το βράδυ της Παρασκευής, οι Ταλιμπάν σκότωσαν άλλους οκτώ αστυνομικούς μετά από επιθέσεις σε δύο σημεία αστυνομικού ελέγχου.
 
Η επίθεση που έκαναν οι Ταλιμπάν προχθές το βράδυ και στην επαρχία Φαράχ, είχε ως συνέπεια τον θάνατο άλλων επτά αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE