ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

Εντός της εβδομάδας (11-17/2) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά παραπτώματα, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Την διοικητική έρευνα διενεργεί η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό ο ΟΚΥΠΥ ετοίμασε έκθεση γεγονότων, η οποία ωστόσο κρίθηκε ελλιπής από το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, έρευνα διενεργεί και η Αστυνομία μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Αστυνομία, για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Όσον αφορά τα πέντε χιλιάδες εμβόλια για την Γρίπη Α που ανακοινώθηκε ότι παραγγέλθηκαν, αναμένεται να παραληφθούν εντός της εβδομάδας, ενώ αν χρειαστεί θα καταχωρηθεί νέα παραγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE