ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΟΥ: Ολοκληρώνεται η διοικητική έρευνα – Παραλαμβάνονται εμβόλια για την Γρίπη Α

Εντός της εβδομάδας (11-17/2) αναμένεται να ολοκληρωθεί η διοικητική έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά παραπτώματα, σχετικά με τον θάνατο του 34χρονου Σταύρου Γεωργίου.

Την διοικητική έρευνα διενεργεί η Διευθύντρια των Ιατρικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό ο ΟΚΥΠΥ ετοίμασε έκθεση γεγονότων, η οποία ωστόσο κρίθηκε ελλιπής από το Υπουργείο Υγείας.

Επιπλέον, έρευνα διενεργεί και η Αστυνομία μετά την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Αστυνομία, για πιθανή ιατρική αμέλεια.

Όσον αφορά τα πέντε χιλιάδες εμβόλια για την Γρίπη Α που ανακοινώθηκε ότι παραγγέλθηκαν, αναμένεται να παραληφθούν εντός της εβδομάδας, ενώ αν χρειαστεί θα καταχωρηθεί νέα παραγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.