ΚΥΠΡΟΣ: «Αστακός» η πρωτεύουσα – Κλείνουν δρόμοι από Λάρνακα έως Λευκωσία

ΚΥΠΡΟΣ: «Αστακός» η πρωτεύουσα – Κλείνουν δρόμοι από Λάρνακα έως Λευκωσία

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω της επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού Προέδρου.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου, 2019 λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Ισραηλινού  Προέδρου κ. Reuven Rivlin, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό κατά τη διάρκεια της μέρας θα υπάρξουν κατά διαστήματα ολιγόλεπτες αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και επιδείξει τη δέουσα υπομονή. 

Για λόγους ασφαλείας δεν θα ανακοινωθούν ώρες και δρόμοι που θα αποκοπούν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE