ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος στον δρόμο - Δεν μπορεί να μιλήσει στην Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος στον δρόμο - Δεν μπορεί να μιλήσει στην Αστυνομία

Πληροφορία για τραυματισμένο άνδρα έλαβε η Αστυνομία Λεμεσού, στις 4:10 το απόγευμα της Κυριακής (10/02).  

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, πρόκειται για 43χρονο άνδρα από την Βουλγαρία, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στοn δρόμο στην Οδό Θεσσαλονίκης και Μακαρίου στη Λεμεσό. 

Στην σκηνή μετέβη ασθενοφόρο και μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κατάγματα σε δύο πλευρά.  

Όπως μας ανάφεραν ο τραυματισμένος άνδρας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση για το πως τραυματίστηκε και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE