ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nα τον ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ σαν τα μάτια τους! Έκαμαν ΛΑΘΟΣ στον Απόλλωνα

Nα τον ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ σαν τα μάτια τους! Έκαμαν ΛΑΘΟΣ στον Απόλλωνα

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, γράψαμε και λέγαμε κατά καιρούς, ότι ο Χρήστος Γουίλερ εξελίσσεται σε λίρα εκατόν! 

Το παλικάρι που ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, είχε αποδείξει σε αρκετά παιχνίδια, ότι δεν είναι τυχαίος παίχτης. 

Στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν, ο Nτούσαν Κέρκεζ, επέλεγε τον Αντρέα Αβραάμ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Στο παιχνίδι με την Αλκή στις 7 του Οκτώβρη, έδωσε φανέλα βασικού στον 21χρονο βραχύσωμο παίχτη. 

Από τότε αποτελεί την πρώτη επιλογή του Βόσνιου κόουτς για το αριστερό άκρο, είτε παίζει με τέσσερις αμυντικούς, είτε με τρεις στόπερ πίσω (στο σύστημα 3-5-2 παίζει λίγο πιο ψηλά ο Γουίλερ). 

Ειδικά στα παιχνίδια ντέρμπι, ο εξελίξιμος παίχτης, «βίδωσε» αξιόλογους αντιπάλους, όπως οι Τάμαρι, Ακοράν. Προχτές στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, δεν επέτρεψε στους Ζοάο Πέδρο και Σαρδινέρο, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα από την πλευρά του. 

Δεν είναι υπερβολή, ότι ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Στην ΑΕΛ θα πρέπει να προσέχουν σαν τα μάτια τους, το «χρυσάφι» που εντάχθηκε στην ομάδα τους (είχαν πληρώσει ένα μικρό ποσό ως δικαιώματα στον Απόλλωνα) το καλοκαίρι του 2017. 

Από την άλλη στον Απόλλωνα, αν και ο Γουίλερ έκανε επίσημο ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, φαίνεται ότι έγινε κακή εκτίμηση πριν δυο χρόνια. Όταν έληξε ο δανεισμός του στην Καρμιώτισσα, επέλεξαν να μην τον κρατήσουν και ενδεχομένως να το έχουν μετανιώσει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top