Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Όπως γνωστοποιήθηκε, η ταυτοποίηση της σορού του 28χρονου ποδοσφαιριστή που ανασύρθηκε προ ημερών από την άτρακτο του μοιραίου αεροσκάφους στο βυθό της Μάγχης έγινε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, θα συνεχιστεί το Νοέμβριο.
Το πόρισμα της υπηρεσίας διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων θα επισημοποιηθεί σε διάστημα από έξι έως 12 μηνών, αν και το προκαταρκτικό πόρισμα αναμένεται εντός δεκαπενθημέρου.
Το ελαφρύ αεροσκάφος που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα από τη Νάντη στο Κάρντιφ μετά από τη μεταγραφή του κατέπεσε στη Μάγχη στις 21 Ιανουαρίου. Η σορός του πιλότου Ντέιβιντ Ιμποτσον δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις