ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε 9 μηχανές για χυμούς φρούτων και αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε 9 μηχανές για χυμούς φρούτων και αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος

Kατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 27χρονος που είχε συλληφθεί για την υπόθεση κλοπής από υπάλληλο στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τη Δευτέρα 11/2 έληξε το διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης του 27χρονου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε καταγγελία από 52χρονο επιχειρηματία ότι ο 27χρονος υπάλληλος του, του έκλεψε εννέα μηχανές με τις οποίες παρασκευάζονται χυμοί φρούτων συνολικής αξίας 6.200 ευρώ. Ο 27χρονος συνελήφθη και φέρεται να παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην Λεμεσό εντοπίστηκαν δύο από τις μηχανές που κλάπηκαν.

Ανέφερε επίσης πως τις υπόλοιπες μηχανές τις πώλησε σε διάφορα πρόσωπα. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων μηχανών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE