330χιλ. ευρώ στα ταμεία του Δ. Πέγειας από την τέλεση πολιτικών γάμων το 2018

330χιλ. ευρώ στα ταμεία του Δ. Πέγειας από την τέλεση πολιτικών γάμων το 2018

Το ποσό των 330χιλ. ευρώ συγκέντρωσε ο Δήμος Πέγειας στα ταμεία του από την τέλεση των πολιτών γάμων κατά το απερχόμενο έτος 2018, σύμφωνα με την Μαρία Γιάγκου, Λειτουργό τέλεσης πολιτικών γάμων στην Πέγεια.


Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Γιάγκου ανέφερε πως το 2018 στην Πέγεια τέλεσαν τους πολιτικούς γάμους 650 περίπου ζευγάρια σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 30% περίπου από το 2017. Στην Πέγεια είπε τέλεσαν τους πολιτικούς τους γάμους κυρίως ζευγάρια Βρετανών ακολουθούν Ρώσοι, Λιβανέζιοι και Ιστραηλίτες. 

Η Πέγεια συνέχισε διαθέτει πολλά ειδυλλιακά σημεία όπου οι μελλόνυμφοι επιλέγουν για την τέλεση του πολιτικού τους γάμου.
Ανάμεσα σ’ αυτά είναι οι παραλίες της Πέγειας ,η περιοχή του Ναυαγίου, ξενοδοχειακά καταλύματα, στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών με πανοραμική θέα , στη Βρύση των Πεγειώτισσων, σε παρεκκλήσια  και αλλού.
 
Επεσήμανε επίσης πως το Γραφείο τέλεσης πολιτικών γάμων στον Δ. Πέγειας άρχισε τις κρατήσεις για το 2019 σημειώνοντας αύξηση 20% μέχρι στιγμής από το 2018, με κορυφαίους μήνες για την τέλεση των πολιτικών γάμων τους μήνες Μάιο,Ιούνιο και  Σεπτέμβριο.

Επιπρόσθετα ανακοίνωση την συμμετοχή του Δήμου Πέγειας με ειδικό περίπτερο , στην μεγαλύτερη  έκθεση τέλεσης γάμων στο Λονδίνο στο Olympia Halls .Η Πέγεια θεωρείται από τα πιο “ must”  μέρη του κόσμου προσφέροντας διαφορετικά πακέτα γάμου, ακόμη και γάμο στην παραλία κατέληξε η κ. Γιάγκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE