«Η Δόξα και ο ΑΠΟΕΛ θα είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών αν…»

«Η Δόξα και ο ΑΠΟΕΛ θα είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών αν…»

Μιλώντας στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα για μπάλα», ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», έκανε και μία αναφορά που προκάλεσε αίσθηση, για το παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ που είχε αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα η Ομοσπονδία. Να σας πω κάτι που δεν θα το πιστεύατε;

Αν παιζόταν τις προηγούμενες ημέρες το παιχνίδι κυπέλλου Δόξα-ΑΠΟΕΛ που είχε αναβληθεί, θα είχαν τιμωρηθεί με -6 το ΑΠΟΕΛ και η Δόξα και θα είχαν αποκλειστεί και οι δύο από τον θεσμό.

Η ΚΟΠ μας είπε ότι θα παίξετε την τάδε μέρα και μετά μας ενημέρωσε ότι άλλαξε η ημερομηνία. Το παιχνίδι ήταν ορισμένο πριν τις μεταγραφές που κάναμε και θα τους βάζαμε να παίξουν.

Σε δύο ώρες μας άλλαξαν το παιχνίδι. Μιλούσα με τον Πετρίδη και τα λέγαμε όλα αυτά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE