ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓεΣΥ: Έξαλλος ο αντιπρόεδρος των γιατρών στο Τρίτο του ΡΙΚ - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πλαστογραφία

ΓεΣΥ: Έξαλλος ο αντιπρόεδρος των γιατρών στο Τρίτο του ΡΙΚ - Κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πλαστογραφία

Ο αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, σε έντονο ύφος διέψευσε ότι το «μνημόνιο συναντίληψης», στάλθηκε από ιατρούς του Συλλόγου στον υπουργό Υγείας.

Ο κ. Μάριος Καραϊσκάκης μάλιστα, μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας για πλαστογραφία και ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω έγγραφο είναι κατασκεύασμα του κ. Ιωάννου και ότι το «συνέγραψε και το κατέθεσε ο ίδιος» .

Μιλώντας συνεχώς σε έντονο ύφος, ο αντιπρόεδρος του ΠΙΣ αποκάλεσε το εν λόγω έγγραφο «μνημόσυνο» και διέψευσε ότι αυτό, υπογράφηκε από μέλη του Συλλόγου.

Είπε μάλιστα ότι αυτό που συνέβη, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες συζητήσεις: «Δεν θα συζητήσουμε τίποτε, με οποιονδήποτε, μόνο αν αλλάξει η νομοθεσία».

Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτό που συνέβη με το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πυροτέχνημα για να προκαλέσουν τον κόσμο και επανέλαβε ότι ο ΠΙΣ δεν δημιούργησε, ούτε συναίνεσε σε οποιοδήποτε μνημόνιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top