ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΑΤΣΙ: Τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο σκάφος - Κάηκαν και 15 χιλ. ευρώ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΛΑΤΣΙ: Τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο σκάφος - Κάηκαν και 15 χιλ. ευρώ

Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής για μεταφορά τουριστών στο Λατσί με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς και δεύτερο να υποστεί εκτεταμένες ζημιές.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου ενώ και τα δύο σκάφη ήταν ελλιμενισμένα στο λιμανάκι του Λατσιού το ένα δίπλα στο άλλο.

Σύμφωνα με εξετάσεις που διενήργησε η πυροσβεστική υπηρεσία σε συνεργασία με την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία και την αρχή Λιμένων, η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Σημειώνεται πως την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν τόσο ο Ε/κ ιδιοκτήτης του σκάφους όσο και τεχνικοί που ασχολούντο με εργασίες συντήρησης του σκάφους.

Από την φωτιά κάηκε και το χρηματικό ποσό των 15 χιλ. ευρώ που είχε ο ιδιοκτήτης του σκάφους μέσα στο σκάφος μετά την απόσυρση του ποσού από την τράπεζα με σκοπό την πληρωμή των εργασιών συντήρησης του σκάφους.

Η επέκταση της φωτιάς έγινε αστραπιαία αφού εντός του σκάφους υπήρχαν εύφλεκτα υλικά. Σημειώνεται πως με την κατάσβεση της φωτιάς σε συνεργασία με την Αρχή Λιμένων λήφθηκαν μέτρα προστασίας για την θαλάσσια ρύπανση από τα καύσιμα και τα μηχανέλαια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE