Τουλάχιστον 17 νεκροί από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία

Τουλάχιστον 17 νεκροί από πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Ινδία

Δεκαεπτά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί ενώ τουλάχιστον τέσσερα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Η φωτιά έχει κατασβεστεί, ωστόσο σε εξέλιξη παραμένουν οι επιχειρήσεις αναζήτησης και διάσωσης. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ξεσπάσματος της πυρκαγιάς.

«Πρέπει να ελέγξουμε τη σταθερότητα του κτηρίου, να ελέγξουμε κάθε δωμάτιο» , δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας. 

Η πυρκαγιά στο Hotel Arpit Palace, που βρίσκεται στην περιοχή Κάρολ Μπαχ του Νέου Δελχί, ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, ανέφερε το πρακτορείο Asian News International (ANI).

Σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματικό της πυροσβεστικής, τον Τζ. Σ. Μίσρα, μια γυναίκα και ένα παιδί συγκαταλέγονται στα θύματα της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Arpit Palace. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της φωτιάς στο ξενοδοχείο αυτό, πρόσθεσε.

Η εφημερίδα Times of India, επικαλούμενη επίσης αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο, η γυναίκα και το παιδί σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Φωτογραφίες και πλάνα που μεταδόθηκαν εικονίζουν τον τρίτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου να καίγεται.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας του μάλλον αδύναμου κανονισμού για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι (δυτικά).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE