Επί της ουσίας, μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας (11/2) ακόμη ένα επικίνδυνο και ασυνείδητο οδηγό.
Ο οδηγός, ηλικίας 48 ετών, ανακόπηκε από τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρίτη αιτία πρόκλησης θανατηφόρων η ταχύτητα - Παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου
Στον 48χρονο, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.
Η Αστυνομία τονίζει για άλλη μια φορά, ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους κυπριακούς δρόμους.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Με την σέσουλα τα λαπόρτα σε οδηγούς - Μεθυσμένοι και ραλίστες θέτουν σε κίνδυνο άλλους