Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στα παλιά του τα παπούτσια η εκστρατεία της Αστυνομίας - «Πετούσε» με 180 χλμ

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Στα παλιά του τα παπούτσια η εκστρατεία της Αστυνομίας - «Πετούσε» με 180 χλμ

Αυτή την εβδομάδα υπάρχει σε εξέλιξη εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας από την Αστυνομία την οποία εξήγγειλαν ήδη δύο φορές. Παρόλα αυτά, κάποιοι συνεχίζουν να κωφεύουν και να παίζουν τη ζωή τους, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων χρηστών του οδικού δικτύου, κορόνα- γράμματα.

Επί της ουσίας, μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας (11/2) ακόμη ένα επικίνδυνο και ασυνείδητο οδηγό.

Ο οδηγός, ηλικίας 48 ετών, ανακόπηκε από τα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 180 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας.

Στον 48χρονο, διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η Αστυνομία τονίζει για άλλη μια φορά, ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους κυπριακούς δρόμους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.