ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλες οι λεπτομέρειες – Έναρξη στις 20 Μαΐου

H Υπηρεσία Εξετάσεων ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της, ο Οδηγός Παγκύπριων Εξετάσεων με όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2019.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις, σύμφωνα με το Πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται, ξεκινούν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών στις 20 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 13 Ιουνίου 2019. Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις αρχίζει στις 5 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου 2019.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Για τον Οδηγό Παγκύπριων Εξετάσεων πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE