Ανακοίνωση από Αστυνομία για την υπόθεση Ουζόχο – Μια ακόμη σύλληψη

Ανακοίνωση από Αστυνομία για την υπόθεση Ουζόχο – Μια ακόμη σύλληψη

Η Αστυνομία προχώρησε σε μια ακόμη σύλληψη για την υπόθεση Ουζόχο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η Αστυνομία αξιολογεί τα στοιχεία που έχει ενώπιον της και προχώρησε σε νέα σύλληψη ενώ όπως έγινε ήδη γνωστό το διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του αναπληρώτη προέδρου της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακού Γιάγκου δεν θα ανανεωθεί και θα αφεθεί ελεύθερος.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με υπόθεση Δελτίου Υγείας ποδοσφαιριστή / Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο σε μια ακόμη σύλληψη για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect