ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 14χρονο παιδί σερνόταν σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση – Σοβαρές καταγγελίες για 'στέκι' ανηλίκων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 14χρονο παιδί σερνόταν σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση – Σοβαρές καταγγελίες για 'στέκι' ανηλίκων -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σπίτι – ερείπιο σε κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας χρησιμοποιείται από ανήλικους, μαθητές Γυμνασίου, ως «στέκι», με αποκορύφωμα τον εντοπισμό παιδιού να βρίσκεται σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση στους δρόμους μέρα – μεσημέρι.

Μέρα – μεσημέρι ανήλικοι έκαναν χρήση ουσιών σε σπίτι-ερείπιο κοινότητας της επαρχίας Λευκωσίας, με αποκορύφωμα ανήλικο παιδί να παίρνει τους δρόμους σε αλλοπρόσαλλη κατάσταση την Δευτέρα 11/2, όπως κατήγγειλαν στην ιστοσελίδα μας κάτοικοι της συγκεκριμένης κοινότητας.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και ασθενοφόρο, με μέλη του επί τόπου αστυνομικού σταθμού να εντοπίζουν τελικά ανήλικο σε κατάσταση σοκ στους γύρω δρόμους, όπως επίσης και άλλους συνομήλικους του στην περιοχή.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στην ιστοσελίδα μας, το συγκεκριμένο σπίτι χρησιμοποιείται ως «στέκι» από ανήλικους, χωρίς κανένα έλεγχο, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το σπίτι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με τους ανήλικους να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο σε περίπτωση κατάρρευσης τμήματος του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τις τοπικές αρχές, οι οποίες από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο, ώστε να αντιμετωπίσουν το ζήτημα.  

Σε ερώτηση μας κατά πόσον η κοινότητα πρόκειται να ζητήσει την κατεδάφιση του εν λόγω κτίσματος μας ειπώθηκε πως και να προχωρήσουν μόνο σε κάτι τέτοιο, το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, αφού οι ανήλικοι απλά θα μετακινηθούν αλλού.

Όπως μας ανέφερε ο Κοινοτάρχης της εν λόγω κοινότητας, πρόκειται να ζητήσει τη συνδρομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σε συνεννόηση με τις γύρω κοινότητες, ώστε να πληγεί στη ρίζα του το πρόβλημα της νεανικής παραβατικότητας που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία περισυνέλλεξε τεκμήρια ώστε να διαπιστωθεί ποιες ουσίες χρησιμοποίησαν οι ανήλικοι.

Όλες οι πιο πάνω πληροφορίες είναι προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και μαρτυριών από άμεσα εμπλεκόμενα άτομα.

ToThemaOnline

\

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top