ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ : Κρατική Έκθεση 1η Μαρτίου 2019 – 19 Απριλίου 2019

ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ : Κρατική Έκθεση 1η Μαρτίου 2019 – 19 Απριλίου 2019

Ο Νίκολα Τέσλα οραματίστηκε μια ενέργεια προσιτή για όλους, την Ελεύθερη Ενέργεια! Οι ηθικές αρχές που διέπουν τη δράση του, αφορούν την ανιδιοτελή βελτίωση της πλειοψηφίας των ανθρώπων και ειδικότερα των αδυνάμων, με εργαλείο την επιστήμη, δίχως οικονομική φιλοδοξία και προσδοκία. 

Πως θα είχαν άραγε εξελιχθεί η τεχνολογία και η κοινωνία, εάν ο Νίκολα Τέσλα είχε προλάβει να ολοκληρώσει κάποια από τα μεγαλύτερα πειράματα του? 

Η Eksagon Exhibitions παρουσιάζει περήφανα, την έκθεση "Νίκολα Τέσλα :Ο άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον", η οποία φιλοξενείται στη Διεθνή Κρατική Έκθεση Λευκωσίας, από την 1η Μαρτίου έως και τη 19η Απριλίου. 

Στόχος η ανάδειξη του εξαιρετικά σημαντικού έργου του επιστήμονα, της πολύπλευρης προσωπικότητας του και της γενικότερης κοσμοθεωριας του, μέσα από μια εντυπωσιακή, διαδραστική ξενάγηση στα οπτικά και ηχητικά στοιχεία σε πληροφοριακά πάνελ, τις εφευρέσεις του και τη φιλοσοφία του! 

Μπορείτε να απολαύσετε στιγμιότυπα από την έκθεση στο πιο κάτω link.
https://www.youtube.com/watch?v=cs_pP1TfWnA

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top