Κλεισμένοι στο ξενοδοχείο οι Παριζιάνοι!

Κλεισμένοι στο ξενοδοχείο οι Παριζιάνοι!

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Ολντ Τράφορντ και ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε οι παίκτες του να παραμείνουν κλεισμένοι στο ξενοδοχείο.  

«Θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε σαν ομάδα και να πολεμήσουμε» είπε ο Τούχελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και αποφάσισε να κρατήσει τους παίκτες του στο ξενοδοχείο μέχρι την αναχώρηση για το «Ολντ Τράφορντ». Στόχος να μείνει η ομάδα ενωμένη και να έρθουν πιο κοντά οι παίκτες, ώστε να συγκεντρωθούν για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θυμίζουμε, πως οι Παριζιάνοι θα παρουσιαστούν χωρίς Νεϊμάρ, Καβάνι, Μενιέ!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

Με αιχμηρή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο καθολικής εφαρμογής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).