Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Μεσημέρι Σαββάτου μιλά ο Αλαφούζος

Σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τη βαριά ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγελθεί για το Σάββατο στις 12:30.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας, όπως την βαριά ποινή με την οποία τιμώρησαν τους «πράσινους» για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.  Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι με 2-1, όμως του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν. Επίσης επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 100 χιλιάδες Ευρώ πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

 «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Γιάννης Αλαφούζος θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου αύριο 28/2 και ώρα 12:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.