XΛΩΜΟ να μείνει ΕΔΩ κάτω ο Ουζόχο…

XΛΩΜΟ να μείνει ΕΔΩ κάτω ο Ουζόχο…

Από την περασμένη εβδομάδα είχαν βγει πληροφορίες, ότι ο Φράνσις Ουζόχο, με την «τραυματική» εμπειρία που έχει στα λίγα 24ωρα που βρίσκεται στο νησί, δεν αποκλείεται σύντομα να ζητήσει να «σπάσει» το συμβόλαιο του με την Ανόρθωση. 

Συνεχίζει να είναι ορατό το ενδεχόμενο, να μην γράψει άλλη συμμετοχή με τη φανέλα της Κυρίας ο 20χρονος Νιγηριανός διεθνής τερματοφύλακας. Ότι κι αν αποφασίσει σήμερα ο αθλητικός δικαστής για την πολύκροτη θέση. 

Αν τελικά δεν μείνει στην Κύπρο ο Ουζόχο, θα επηρεαστούν καθοριστικά κι οι διαδικασίες της αστυνομίας να… στείλει την υπόθεση ενώπιον του (πολιτικού) δικαστηρίου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE