ΠΑΦΟΣ: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που φέρεται έκλεβε τσιγάρα και σοκολάτες

ΠΑΦΟΣ: Αρνείται τα πάντα ο 23χρονος που φέρεται έκλεβε τσιγάρα και σοκολάτες

Στη σύλληψη 23χρονου από χωριό της Επαρχίας Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υποθέσεις τεσσάρων διαρρήξεων και κλοπών μεταξύ των περιοχών Τίμης και Πέτρας του Ρωμιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεων , εκ των οποίων δύο περιπτέρων, ενός εστιατορίου και ενός καφενείου μεταξύ των περιοχών Τίμης και Πέτρας του Ρωμιού από τα οποία απέσπασε καπνικά προϊόντα, σοκολάτες , διάφορα άλλα εμπορεύματα και ένα τηλέφωνο.

Η Αστυνομία από τις σκηνές είχε συλλέξει διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη. Ακολούθως προχώρησε στην σύλληψη του 23χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση .

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE