Η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Η αποστολή της Ομόνοιας για το ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το αυριανό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αποστολή των «πρασίνων» αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Κωνσταντίνο Παναγή, Ιάκωβο Σαμμούτη, Ρόντρι και Κωνσταντίνο Λούβαρη.

Φυσιοθεραπεία έκαναν οι Μίκαελ Ποτέ και Άλεξ Ρούμπιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γεράσιμος Φυλακτού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE