Στη ‘φυλακή των φυλακών’ ο Ελ Τσάπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη ‘φυλακή των φυλακών’ ο Ελ Τσάπο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Ελ Τσάπο μετά την καταδίκη του αναμένεται να μεταφερθεί στο ‘Αλκατράζ των Βραχωδών Ορέων’.

 

Ο βαρόνος των ναρκωτικών Joaquin Guzman, άλλως Ελ Τσάπο, ένας από τους χειρότερους κακοποιούς όλων των εποχών, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από δύο φυλακές ύψιστης ασφαλείας, αναμένεται να μεταφερθεί στη «φυλακή των φυλακών» όπως την χαρακτηρίζουν, μετά την καταδίκη για εμπορία ναρκωτικών και την έκδοση τους από του στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, ο Ελ Τσάπο είναι ο τέλειος υποψήφιος για την φυλακή υψίστης ασφαλείας που βρίσκεται στο Κολοράντο. Η φυλακή είναι τόσο ασφαλής και τόσο απομονωμένη που χαρακτηρίζεται ως το Αλκατράζ των Βραχωδών Ορέων.   

Το σωφρονιστικό ίδρυμα βρίσκεται έξω από μια παλιά πόλη, δύο ώρες μακριά από το Ντένβερ, και στο οποίο κρατούνται οι πιο βίαιοι εγκληματίες της χώρας με τους περισσότερους από τους 400 κατάδικους να βρίσκονται τις 23 ώρες της ημέρας εντός του μικροσκοπικού τους κελιού.

Associated Press

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE