Κατήφορος χωρίς τέλος για την Πάρμα

Κατήφορος χωρίς τέλος για την Πάρμα

Η κατάσταση στην Πάρμα έχει φύγει εκτός ελέγχου και τα οικονομικά προβλήματα, βυθίζουν όλο και περισσότερο τον ιστορικό σύλλογο.

Όπως φαίνεται είναι αναπόφευκτη η αποχή των ποδοσφαιριστών από τον αγώνα με την Τζένοα και αν συμβεί αυτό θα γραφτεί άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Πάρμα.

Ο αρχηγός της ομάδας Αλεσάντρο Λουκαρέλι, ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να απέχουν από τον αγώνα με τη Τζένοα, αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα του συλλόγου για αναβολή και ο αντίπαλος θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό δεν έγινε ούτε ο προηγούμενος αγώνας με την Ουντινέζε, λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων για μετάβαση της αποστολής της ομάδας και όπως προνοούν οι κανονισμοί στην Ιταλία σε περίπτωση που μια ομάδα δεν αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE