Κατήφορος χωρίς τέλος για την Πάρμα

Κατήφορος χωρίς τέλος για την Πάρμα

Η κατάσταση στην Πάρμα έχει φύγει εκτός ελέγχου και τα οικονομικά προβλήματα, βυθίζουν όλο και περισσότερο τον ιστορικό σύλλογο.

Όπως φαίνεται είναι αναπόφευκτη η αποχή των ποδοσφαιριστών από τον αγώνα με την Τζένοα και αν συμβεί αυτό θα γραφτεί άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Πάρμα.

Ο αρχηγός της ομάδας Αλεσάντρο Λουκαρέλι, ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να απέχουν από τον αγώνα με τη Τζένοα, αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα του συλλόγου για αναβολή και ο αντίπαλος θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό δεν έγινε ούτε ο προηγούμενος αγώνας με την Ουντινέζε, λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων για μετάβαση της αποστολής της ομάδας και όπως προνοούν οι κανονισμοί στην Ιταλία σε περίπτωση που μια ομάδα δεν αγωνιστεί σε τρεις αγώνες, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE