Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο Μισθοφόρος του Survivor «κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο Μισθοφόρος του Survivor «κατεβαίνει» υποψήφιος στις εκλογές

Πρώτα το Survivor και τώρα στο κομμάτι της πολιτικής ζωής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Κώστας Αναγνοστόπουλος δήλωσε έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του και σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα, ο Μισθοφόρος θα δοκιμάσει τις αντοχές του στην πόλη του, την Αγία Παρασκευή και για αυτό τον λόγο είχε συνάντηση με τον τωρινό δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώην μοντέλο και νυν πάτερ στο «Πάμε Πακέτο» για να συναντήσει μια γνωστή Ελληνίδα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως σημειώνει η στήλη «Κοίτα να δεις» της εφημερίδας Έθνος, στη συνάντηση που έγινε ο Μισθοφόρος εξέφρασε την επιθυμία του να συστρατευθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το περιβάλλον του τωρινού δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου δεν επιβεβαιώνεται πως έδωσαν τα χέρια οι δύο άνδρες καθώς η ανακοίνωση των υποψηφίων θα καθυστερήσει ακόμα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγία Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζώρτζια Παναγή: «Νεκρή…πεθαίνω» – Την διέγραψαν followers από το Instagram – ΒΙΝΤΕΟ

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE