Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών η Φλωρέττα Ζάννα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου το πρωί της Τετάρτης. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγε η Φλωρέττα Ζάννα, σύζυγος του σπουδαίου Ντίνου Δημόπουλου».

Η Φλωρέττα Ζάννα γεννήθηκε το 1936 στον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ανθή Στυλιανέα. Υπήρξε δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου, από το 1970 έως το 2003, μέχρι το θάνατο του τελευταίου. Διατηρούσε ρόλους σε πολλές ταινίες του και μαζί απέκτησαν την κόρη της Μυρτώ.

Κάποιες από τις ταινίες που συμμετείχε ήταν: Αγάπη και Αίμα (1968), Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης (1968), Κατηγορώ τους Ανθρώπους (1966), Κοινωνία Ώρα Μηδέν (1966), Οι Κυρίες της Αυλής (1966), Αμόκ (1963), Όταν Λείπει η Γάτα (1962), Αμαρυλλίς (Το Κορίτσι της Αγάπης) (1959).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE