O γρηγορότερος 7χρονος στον κόσμο! Μπορεί να τρέξει τα 100μ. σε 13.48- VIDEO

O γρηγορότερος 7χρονος στον κόσμο! Μπορεί να τρέξει τα 100μ. σε 13.48- VIDEO

Κρατήστε το όνομα του στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ίσως ο μικρός Rudolph Ingram ή Blaze όπως τον φωνάζουν να είναι το νέο «φαινόμενο» Usain Bolt.

Ο μικρός Blaze μόλις 7 ετών την Κυριακή 10/2 έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ καθώς έτρεξε τα 100 μέτρα σε 13.48.

Με προπονητή τον πατέρα του ο γρηγορότερος 7χρονος που έχει καταγραφεί ποτέ δηλώνει ότι εργάζεται σκληρά καθημερινά για να βάλει ψηλά τον πήχη για τους συναθλητές του ενώ σύμφωνα με τον πατέρα του εκτός από καλός αθλητής είναι και καλός μαθητής στο σχολείο.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν τον μικρό ως τον νέο Usain Bolt αφού η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά του ξεχωρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.