Τα ΗΕ ελέγχουν αν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών

Τα ΗΕ ελέγχουν αν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών

Τα Ηνωμένα Εθνη θα εξετάσουν προσεκτικά ότι έχουν γίνει όλες οι διοικητικές διαδικασίες ώστε να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών και αργότερα θα προβούν σε ανακοίνωση.


Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ενημερωθεί επίσημα από την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας για την αλλαγή της ονομασίας της χώρας, ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ είπε πως τα Ηνωμένα Έθνη θα προχωρήσουν πολύ προσεκτικά στα διαδικαστικά και θα υπάρξει αργότερα σήμερα σχετική ανακοίνωση.

Ανέφερε ότι θα εξετάσουν προσεκτικά πως έχουν γίνει όλες οι διοικητικές διαδικασίες ώστε να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών.

«Αναμένω ότι θα έχω κάτι περισσότερο επίσημο να σας πω αργότερα το απόγευμα σήμερα. Αναμένουμε να φτάσουν στους σωστούς ανθρώπους τα επίσημα έγγραφα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE